Specificaties Yamaha Genos

//Specificaties Yamaha Genos
Specificaties Yamaha Genos 2017-10-03T13:55:04+00:00

Bent u op zoek naar de specificaties Yamaha Genos? Wij hebben hieronder alle bekende Yamaha Genos specificaties op een rijtje gezet, zodat u snel het aantal klanken, het aantal effecten, het gewicht, het aantal styles en meer van de Yamaha Genos in één oogopslag kan zien. Dit fantastische topkeyboard weet elke toetsenist wel te verrassen. De Yamaha Genos weegt slechts 13.0 kilogram en is uitgevoerd in een prachtig donker design.

Specificaties Yamaha Genos  – meer informatie

Als u meer informatie over de Yamaha Genos wilt, of als u meer specificaties wilt lezen van de Yamaha Genos, mail dan naar verkoop@oostendorp-muziek.nl of bel 038 – 376 2954. Onze Yamaha-specialisten staan u al te graag ter woord. Bij Oostendorp Muziek staat service op nummer één.

Gewicht en afmetingen Yamaha Genos

Gewicht 13,0 kilogram
Breedte 1234 mm (123,4 cm)
Diepte 456 mm (45,6 cm)
Hoogte 138 mm (13,8 cm)

Beeldscherm, controllers en klavier

Aantal toetsen Alleen verkrijgbaar in 76-toetsen
Type toetsenbord Yamaha FSX-keyboard, aanslaggevoelig, mét aftertouch
Aanslaggevoeligheid Aan te passen in 7 standen
Aantal draaiknoppen 6 (individueel toe te wijzen)
Aantal sliders / regelschuiven 9 (individueel toe te wijzen) + crossfader
Articulatie-knoppen 3 (ART. 1, ART. 2 en ART. 3)
Heeft joystick Ja
Aantal beeldschermen 2
Hoofdbeeldscherm 9″ inch LCD-scherm met touchscreen en kleurenweergave (hoge precisie)
Subbeeldscherm OLED-scherm boven de draaiknoppen en sliders, waarmee u in één oogopslag alle parameters kan zien

Klanken/voices Yamaha Genos

Aantal klanken 1.652 klanken en 58 Drum/Soundeffect Kits
Polyfonie 256 (max. gelijktijdig spelende noten)
Klankopwekking/toongenerator Yamaha AWM (Advanced Waveform Memory) 2 Stereo Sampling, Yamaha AEM (Articulation Element Model) Technology (voor Super Articulation klanken)
Beschrijving/onderverdeling van klanken 390 Super Articulation!, 75 Super Articulation2!, 76 Ensemble, 82 MegaVoice, 40 Sweet!, 81 Cool!, 160 Live!, 24 Organ Flutes! en 10 Revo! Drums/SFX
Ondersteuning/compatibiliteit XG (voor het afspelen van songs), GS (voor het afspelen van songs), General MIDI, General MIDI 2
Aantal parts 4 (Right 1, Right 2, Right 3, Left

Effecten Yamaha Genos

Reverb (nagalm) 59 presets (voorgeprogrammeerd) en 3 gebruikersopties
Chorus (zweving) 107 presets (voorgeprogrammeerd) en 3 gebruikersopties
DSP-module (effecten) Variations: 358 presets (voorgeprogrammeerd) met VCM (Virtual Component Modeling – zéér realistische effecten) + 3 gebruikersopties

Insertions (1-28): 358 presets (voorgeprogrammeerd), ook met VCM + 10 gebruikersopties

Master Compressor 5 voorgeprogrammeerde presets + 5 gebruikersopties
Master EQ (equalizer) 5 voorgeprogrammeerde presets + 2 gebruikersopties
Part EQ (equalizer) 28 parts
Vocal Harmony en Synth Vocoder Vocal Harmony: 54 voorgeprogrammeerde presets en 60 gebruikersopties

Synth Vocoder: 20 voorgeprogrammeerde presets en 60 gebruikersopties

Overige microfooneffecten Noise Gate, Compressor, EQ (equalizer) 3-bands + 23 andere Vocal Effects.

Styles Yamaha Genos

Aantal styles 550 stijlen
Beschrijving/onderverdeling styles 491 Pro, 39 Session, 10 Free Play, 10 DJ
Speelmogelijkheden (fingering) Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Mogelijkheden binnen style INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
One Touch Setting 4 mogelijkheden per style
Ondersteuning/compatibiliteit Style File Format (SFF), Style File Format GE (SFF GE)

Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingen qua klanken/voices Ja, 1.8 GB extra ruimte
Uitbreidingen qua stijlen/styles Ja (intern geheugen)

Songs (MIDI en audio)

Opnamemogelijkheden MIDI 16 sporig, ongeveer 300 KB per song. Wordt opgenomen in SMF (formaat 0)
Soorten opnames MIDI Quick Recording, Multi Track Recording, Step Recording
Afspeelmogelijkheden MIDI SMF (formaat 0 en formaat 1), XF
Opnamemogelijkheden Audio Ongeveer 0.8 GB per song (~80 minuten opnametijd)
Soorten opnames Audio WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), met Time Stretch, Pitch Shift en Vocal Cancel
Afspeelmogelijkheden Audio WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), MP3 (44.1 kHz, 64/96/128/256/320kbps, stereo)

Multi Pads

Aantal multi pad banken 448 banken,  4 pads
Audio Link-functie Ja

Aansluitingen en opslag

Opslag Intern geheugen: (58 GB)

Extern geheugen: USB

Hoofdtelefoonaansluiting Ja
 Microfoonaansluiting Ja, combi-aansluiting (XLR én jack), Phantom Power aanwezig (+48V)
 MIDI MIDI A (in/uit) en MIDI B (in/uit)
 AUX IN L/L+R, R
 LINE OUT (AUX OUT) MAIN (L/L+R, R), SUB (1, 2), SUB (3, 4 / AUX OUT)
 DIGITAL OUT  Ja, coaxial cable
 Pedalen (FOOT PEDAL)  SUSTAIN, ART. 1 (articulation-controller), VOLUME PEDAL, ASSIGNABLE (in te stellen voor een functie)
 USB-aansluitingen USB-to-device: Ja, 3x

USB-to-host: Ja, 1x

Wireless LAN / Wi-Fi Ja, ingebouwd (dus geen externe adapter nodig)

Aansluitingen en specificaties Yamaha Genos

Specificaties Yamaha Genos