Nieuws 2017-09-23T11:26:02+00:00

Genos workshops najaar 2018

28-8-2018|

In het najaar van 2018 organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster weer interessante workshops voor u. Bent u nieuwsgiering naar alle mogelijkheden in uw Yamaha Genos? En vindt u het belangrijk om alles uit uw instrument te halen, zodat u maximaal van uw instrument kunt genieten? Meldt u dan snel aan voor de Workshop 'De basis van de Genos' en/of de Workshop 'Word een Genos-expert'. Lees hier meer!

Bent u klaar voor de Yamaha Genos?

12-9-2017|

Bent u er ook al klaar voor? Wij hebben alvast een plekje in de showroom vrij gemaakt voor de Yamaha Genos! Wij zijn net zo benieuwd als u naar de nieuwste functies en prestaties van deze top workstation van Yamaha. Automatisch op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Genos? Meld u aan voor de Genos mailinglijst via Oostendorp Muziek.

Yamaha lanceert eerste aankondiging over de Genos

11-9-2017|

Eindelijk is het zover: in september 2017 heeft Yamaha de naam van zijn nieuwe topkeyboard bekendgemaakt! De langverwachte opvolger van de Tyros 5 gaat "Yamaha Genos" heten! Al sinds 29 juni wisten we dat Yamaha deze naam officieel had vastgelegd, maar sinds die éne belangrijke datum hebben we eigenlijk geen concrete geruchten meer gehoord. De Yamaha Genos is de opvolger van de Yamaha Tyros 5, het voormalige topkeyboard van Yamaha. De officiële Genos lancering De officiële lancering van de Genos vindt plaats op maandag 2 oktober 2017. De drie weken daarvoor brengt Yamaha iedere vrijdag een teaservideo uit, waarmee u telkens een completer beeld krijgt [...]