Genos videopagina

/Genos videopagina
Genos videopagina 2018-04-28T16:32:56+00:00

Op de Genos videopagina vindt u video’s die het gebruik en de klanken van de Yamaha Genos tot in detail uitleggen.

In de eerste 3 weken na de lancering van de Yamaha Genos zijn we elke vrijdag verrast door een video van de Genos in actie. Deze video’s vindt u onder “Originele teasers”.

De video’s die door Oostendorp Muziek zelf geproduceerd zijn, vindt u onder Oostendorp video’s. Hier zijn o.a. de sounddemovideo’s te bekijken en te beluisteren.

Yamaha heeft op 2 oktober 2017 een heel aantal uitlegvideo’s gepubliceerd waarin de mogelijkheden van de Genos uitgelegd worden. Deze video’s zijn in het Engels ondertiteld. Ook zijn er style demo’s opgenomen waarin u kennis kunt maken met de verschillende Styles die de Yamaha Genos aan boord heeft.

Diverse artiesten, producers en musici zijn door Yamaha geïnterviewd om uit te leggen wat zij van de Genos vinden en hoe zij dit keyboard in de praktijk gaan toepassen om muziek te maken en te produceren.

Originele teasers

Maandag 11 september werden we verrast door de allereerste teaser van de Yamaha Genos! Dit was het eerste moment dat Yamaha officieel de naam naar buiten bracht: geen “Tyros 5 Special Edition”, geen “Tyros 6″… het allernieuwste topkeyboard van Yamaha heet Yamaha Genos!

Op vrijdag 15 september zijn de eerste videobeelden vrijgegeven van de Genos in actie.

In de weken daarna werden we elke vrijdag verrast met een nieuwe video van ‘Genos in actie’! Zo kwam op vrijdag 22 september de video van Alex Christensen & The Berlin Orchestra – Infinity uit. (Genos in actie op 00:42 en 01:45 tot 01:47.)

Op vrijdag 28 september werd de vierde en laatste Genos teaser gepubliceerd. Eigenlijk bevat deze teaser net zo weinig informatie als de tweede en derde. We weten simpelweg niet of het geluid van de clip uit de Genos komt of niet. Los van het feit of je wel of niet van dance muziek gecombineerd met een orkest houdt, de track klinkt absoluut fantastisch! (Genos in actie op 01:03, 01:54, 02:12 en 03:09)

Oostendorp video’s

Bekijk hier de Oostendorp Sounddemo’s gemaakt en geproduceerd door Menno Beijer.

Yamaha Genos gebruikersvideo’s (Engels)

Yamaha Genos style video’s (Engels)

Artiesten / musici (Engels)

Alex Christensen

Sadi – een 20-jarige Youtube-ster uit Dortmund

Queen Alaska – componist, producer en zangeres uit Berlijn

Yamaha Genos Video