Demonstraties en workshops

/Demonstraties en workshops
Demonstraties en workshops 2017-12-27T10:40:50+00:00

Genos demonstraties met Menno Beijer

Ook na de Benelux primeur met Peter Baartmans en Sander Tournier, die heeft plaatsgevonden op zaterdag 4 november, bent u bij Oostendorp Muziek van harte welkom voor een persoonlijke demonstratie van de Yamaha Genos! Op zaterdag 11 november en op alle zaterdagen in december zal Menno Beijer tussen 13.00 en 16.00 uur de Genos voor u demonstreren! Maakt u liever een afspraak voor een ander moment of wilt u de Genos graag zelf uitproberen, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Ga naar http://bit.ly/genosafspraak  om aan te geven wanneer u de Genos graag zou komen uitproberen. Graag tot binnenkort in onze showroom!

Yamaha Genos demo

Eindejaarsconcert 40 jaar Oostendorp Muziek – vrijdag 22 december

Oostendorp Muziek bestaat dit jaar 40 jaar en dit willen wij graag samen met u vieren!

Op vrijdagavond 22 december zal de geestelijk vader van de Yamaha Tyros-lijn én de Genos Martin Harris naar Nederland afreizen voor het Oostendorp Muziek Eindejaarsconcert 2017! Deze Engelsman heeft één keer eerder in Nederland gespeeld (ook bij Oostendorp!), dit was tijdens de lancering van de Tyros 4 Special Edition in 2012 bij het tienjarig jubileum van de Tyros-serie. Hoeveel dichter bij de bron van deze legendarische en ongeëvenaarde keyboard-workstations wilt u nog komen? Wij nodigen u van harte uit voor dit concert van “Mister Genos” (en Mister Tyros) himself… Martin Harris!

LET OP: LOCATIE IS GEWIJZIGD!

Dit muziekspektakel zal plaatsvinden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep, tegenover onze winkel. Dus niet bij het Lumen hotel in Zwolle, zoals eerder werd aangegeven. Wij zien uit naar uw komst!

LOCATIEGEGEVENS:
Partycentrum Coelenhage
Zuiderzeestraatweg 486
8091 CS Wezep

Yamaha Genos demo

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Yamaha Genos?

Meld u vrijblijvend aan voor de Genos mailinglijst

Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van al onze evenementen.

Bekijk alle evenementen op onze Facebookpagina
Genos workshop